Opiskelijavalinnan palautteet

Opiskelijavalinnan palautteet

Opiskelijavalinnan soveltuvuuskokeet ovat Päämäärän lippulaiva

Olemme panostaneet opiskelijavalinnan soveltuvuuskokeisiin yrityksemme perustamisesta lähtien. Meillä on useita yhteistyöoppilaitoksia, jotka haluavat panostaa opiskelijavalintaan turvatakseen paitsi yksittäisen opiskelijan hyvinvointia ja onnistumista alalla, myös koko kouluyhteisön ja myöhemmin työyhteisön hyvinvointia ja toimivuutta. Pitkällä tähtäimellä onnistunut opiskelijavalinta turvaa koko toimialan elinvoiman alueellisesti. Opiskelijavalinnat toteutamme hybriditutkimuksilla, joiden avulla paitsi soveltuvuusalalle myös yksilön kyky toimintansa ohjaamiseen ja siitä vastuunottamiseen tulee esille hyvin selkeästi. Mikäli koulusi on kiinnostunut opiskelijavalintayhteistyöstä kanssamme, laita hyvissä ajoin ennen seuraavaa valintasesonkianne meille viestiä, niin voimme tehdä koulullenne tarjouksen.

Psykologin puhelinpäivystys

Parhaiten saat yhteyden psykologimme alla olevina puhelinpäivystysaikoina tai sähköpostitse. Puhelinaikana voit

- varata ajan soveltuvuustutkimukseen puhelimitse tai sähköpostitse: ajanvaraus@paamaara.com

- kysyä palautetta sinulle tehdystä soveltuvuustutkimuksesta tai

- suunnitella tulevaa henkilö- ja opiskelijavalintaprosessia.

Psykologimme tavoitat numerosta 050-4072720 seuraavina aikoina:

pe 31.5. klo 9-10

ti 4.6.2024 klo 15-16

ma 10.6.2024 klo 9-10

ma 17.6.2024 klo 9-10

ti 18.6.2024 klo 15-16

Opiskelijavalinnan syventävä palaute: Ohjaavaa ja syvempää omien valmiuksen pohdintaa haluavalle meillä on tarjolla lisäksi syventävä palaute. Syventävä palaute maksaa 22 € (sis. alv 24%). Tutustu syventävään palautteeseen ennen tilaamista tästä linkistä . Syventävän palautteen tilaat näin: Maksa ensin tilausmaksu 22 € (sis. alv 24 %) Päämäärän tilille FI12 6601 0010 4520 76. Lähetä sitten meille sähköpostiviesti palaute@paamaara.com, jossa pyydät palautetta: kirjoita viestiin maksun arkistointitunnus, oma nimesi, koulu, jonka soveltuvuuskokeessa olit ja testitutkimuksen päivämäärä. Lähetä viestisi samasta sähköpostiosoitteesta, jonka kirjoitit tekemääsi ennakkotehtävään ja johon lähetimme sinulle netin kautta tehtävät testit. Lähetämme syventävän palautteesi samaan sähköpostiisi muutaman viikon kuluttua tilauksestasi.

Huomioi, että joissakin yhteistyökouluissamme voi palautekäytäntö poiketa tässä esitetystä ja silloin siitä tiedotetaan erikseen.